3 RETTERS

Vi leverer alt i stort og småt

3 Retters

Sammensæt selv

1 forret - 1 hovedret - 1 dessert

Forretter:

Tallerkenanrettet

 

Hvidvinsdampet rødtunge

brunet smør emulsion

hasselnøder & asparges

----------

Varmrøget laks

tomat/asparges vinaigrette

grillet lime & dressing

----------

Koldrøget laks

citroncreme

ærteskud & blomkålscrudité

----------

Eksotisk rejecocktail m/ tigerrejer

chili, hvidløg, ingefær & koriander

soltørrettomat tapanade

----------

Kold brøndkarsesuppe

sprød malt

syltede løg & balsamico glace

----------

Grillet kammuslinger

blomkålscreme

asparges

Hovedretter:

Fadservering (Tallerkenanretning +35,- pr pers)

 

Oksefilet

timianstegte kartofler

årstidens grønt

langtidsbagte tomater

sauce bordelaise

eller

sauce bearnaise

----------

Unghanebryst marineret i hyldeblomst

smørdampede svampe, gulerødder & kål

estragonkartofler

sauce dijon

----------

Nakkekam & svinekæber i mørk øl

sauté af pastinak & perleløg

glaseret rødbede

knuste kartofler med masser af urter

sauce af braiserlagen

----------

Stegt rødtunge

brændte porrer

lun perlebyg & stuvede kantareller

citrussauce

----------

Oksemørbrad

pommes anna

små gulerødder & asparges

timianglacé

(tillæg 50,- pr pers)

 

325,-

pr. pers.

 

Desserter:

Tallerkenanrettet

 

Fransk chokoladekage

hindbærparfait

hindbær & pistacieknas

----------

Hvid chokolademoussé

hindbærcolis

lakrids

----------

Crème brulée

passionsfrugt sorbet

jordbær

----------

Chokoladeterrin

mørk & hvid chokolade

havtorn

----------

Crepe suzette

rørt vanilleis

----------

3x modne oste

anissyltede nødder

abrikospuré & oliventapanade

bornholmske rugkiks

 

Nyheder & events

 

Årets julemenu er klar, og snart kommer årets nytårsmenu også.

 

Se julemenuen her !

Kontakt oplysninger

 

Per Knutzon Vej 5

1437 København K

 

 

93 600 870

Følg os

 

Følg os på de sociale medier og bliv holdt opdateret.

FIRMAFESTER - FØDSELSDAGE - PRIVATE DINING - BUFFETER - BRYLLUPPER - KONFIRMATONER

| cvr: 37359386 |