BYG SELV BUFFET

Vi leverer alt i stort og småt

Byg selv buffet

Sammensæt selv din buffet & pris

Forretter er valgfri og vil som udgangspunkt blive sat på buffet sammen med det andet i vælger.

Desserten er valgfri og vil først blive sat på buffetten efter hovedretten

Forretter

Valgfri

Vil blive anrettet på buffen sammen med resten, kan serveres som tallerkenanretning inden buffeten mod et tillæg på 15,- pr pers


Laksemoussé m/ grillet lime & spæde salater

55,-

----------

Sukkersaltet laks m/ blomkålscrudité, citronsne & ærtesalat

55,-

----------

Wraps m/ kylling & mango

35,-

----------

Tigerrejer m/ lime, ingefær & chili samt sprød salat

55,-

----------

Ålerøget spegeskinke m/ asparges & tomatpesto

45,-

----------

Koldrøget laks med dild/dijon dressing & syltet tomat

50,-

----------

Krydderurtemarineret rejer med rødløgsvinaigrette & kørvelcreme

45,-

——-

2x Brød - smør - oliventapanade

10,-

Desserter:

Valgfri


Fransk chokoladekage m/ råsyltede bær og skum

55,-

----------

3 modne oste m/ behørig garniture

60,-

----------

Frugtsalat m/ råcremé

55,-

----------

Hjemmelavet islagkage m/ frisk frugt

60,-

---------

Mandeltærte m/ æblecremé

65,-


Buffetten


Kødet

Minimum 2 valg


Oksefilet

50,-

----------

Kalvefilet

55,-

----------

Unghanebryst farseret m/ soltørrettomat

40,-

----------

Citrusstegt svinemørbrad

35,-

----------

Svinekæber braisseret i rødvin

45,-

----------

Oksemørbrad

90,-

----------

Glaseret hamburgeryg

30,-

----------

Gl daws oksesteg

40,-

----------

Frikadeller

30,-

----------

Kalvecoulotte

45,-



Tilbehøret:

Minimum 3 valg


Spæde salater vendt i olie/eddike

----------

Bulgursalat m/ grønne bønner & basilikum

----------

Æbler & forårsløg i sød chili

----------

Perlebygsalat m/ masser af krydderurter, citron & olivenolie

----------

Rødbedetartar m/ appelsin

----------

Langtidsbagte cherrytomater i balsamico

----------

Pastasalat m/ creme fraiche & urter

----------

Bønnesalat m/ nødder

----------

Rucolasalat m/ bacon, rødløg & ristede pinjekerner

----------

Tomatsalat bestående af 3 slags tomat, mozerella & pesto

----------

Agurk m/ græsk yoghurt & mynte

----------

Bagte rodfrugter m/ sesam

----------

Klassisk broccolisalat m/ rødløg, rosiner, pinjekerner

----------

Små gulerødder vendt i rødløgs vinaigrette


3 slags 45,-

4 slags 55,-

5 slags 60,-


Saucer:

Valgfri


Bearnaise

20,-

----------

Pebersauce

15,-

----------

Whiskeysauce

15,-

-----------

Rødvinssauce

10,-

-----------

Dijonsauce

10,-

----------

Timianglace

20,-

-----------

Skysovs

10,-

-----------

Persillesovs

10,-

-----------

Svampesauce

20,-

-----------

BBQ sauce

15,-



Kartofler:

Minimum 1 valg


Små stegte kartofler

15,-

----------

Klassiske flødekartofler

20,-

----------

Flødekartofler på små kartofler

25,-

----------

Bagekartofler

15,-

----------

Rosmarin kartofler

20,-

----------

Sesam/citron stegte kartofler

20,-

----------

Pommes Anna

30,-

----------

Pommes duchesse

30,-

----------

Dobbeltbagt kartoffel rørt m/ creme fraiche & urter

25,-


Nyheder & events

 

Årets julemenu er klar, og snart kommer årets nytårsmenu også.

 

Se julemenuen her !

Og nytårsmenuen her !

Kontakt oplysninger


Per Knutzon Vej 5

1437 København K


info@svanecatering.dk


93 600 870

Følg os


Følg os på de sociale medier og bliv holdt opdateret.

FIRMAFESTER - FØDSELSDAGE - PRIVATE DINING - BUFFETER - BRYLLUPPER - KONFIRMATONER

| cvr: 37359386 |