Efterårs buffet

++ EFTERÅRSBUFFET ++

249,- PR PERS.

• Rødbedegravet laks m/ salt agurk, rygeostcreme samt tallerkensmækkere & rugbrødschips

• Rødvinsmarineret filet royal

• Kornfodret oksecuvette

• Bagte rodfrugter m/ sesam & persille

• Rå stegte små kartofler m/ flagesalt

• Rødkålssalat m/ tørrede blåbær & appelsin

• Cremet sauce dijon

• Pandestegt brød m/ flagesalt

• Skøn rullesmør m/ sydesalt

• Æbletærte m/ syrnet fløde

Kokkereres til min 10 personer.


Menuen vil som udgangspunkt blive leveret i pæn service, laksen vil blive anrettet så den nemt kan flyttes over på en tallerken så den bliver portionsanrettet. Kødet er lunt i engangsservice i en thermokasse så dette skal blot skæres og anrettes på jeres eget fad. Kartoflerne er ligeledes varme i engangsservice og lige til at putte i jeres egne skåle. Brødet skal skæres.

Saucen er i en plastikbeholder så den skal blot over i en gryde og lunes hvis dette ønskes ellers skal den serveres kold.


Ønskes der en kok med ud til arrangementet kan dette tilkøbes for en ekstra fakturering på 2000,- inkl moms

NYHEDER

SOMMEREN ER SNART SLUT


Sommeren er snart slut og efteråret kommer snigende, se vores skønne efterårsmenu her

KONTAKT OPLYSNINGER


Adresse: Leo Mathisens Vej 6-8

         1437 Kbh K

Email:   info@svanecatering.dk

Telefon: 93 600 870

FØLG OS


Følg os og hold dig opdateret.

CVR: 37359386

© Copyright. All Rights Reserved.