Forårs buffet

++ FORÅRSBUFFET ++

249,- PR PERS.

• Bagt laksefilet m/ sesam, lime & purløgscreme

• Kyllingbryst m/ hyldeblomst & chili

• Helstegt oksefilet m/ rosmarin

• Smårdampede forårsløg & gulerødder

• Hvedekernesalat m/ asparges, cherrytomat & persille

• Bønner m/ edamame, mozzerella, pesto & basilikum

• 3 x dressinger

• Pandestegt brød m/ flagesalt

• Skøn rullesmør m/ sydesalt

• Rabarbercrumble m/ syrnet fløde

Kokkereres til min 10 personer.


Menuen vil som udgangspunkt blive leveret i pæn service, laksen er anrettet som hele stykker men kan nemt skæres eller plukkes hvis i ønsker tallerkenanrettet. Kødet er lunt i engangsservice i en thermokasse så dette skal blot skæres og anrettes på jeres eget fad. De smørdampede grøntsager er ligeledes varme i engangsservice og lige til at putte i jeres egne skåle. Brødet skal skæres.


Ønskes der en kok med ud til arrangementet kan dette tilkøbes for en ekstra fakturering på 2000,- inkl moms

NYHEDER

SOMMEREN ER SNART SLUT


Sommeren er snart slut og efteråret kommer snigende, se vores skønne efterårsmenu her

KONTAKT OPLYSNINGER


Adresse: Leo Mathisens Vej 6-8

         1437 Kbh K

Email:   info@svanecatering.dk

Telefon: 93 600 870

FØLG OS


Følg os og hold dig opdateret.

CVR: 37359386

© Copyright. All Rights Reserved.