Vinterbuffet

Vi leverer alt i stort og småt

Vinterbuffet

Valgfri forret - hovedret som skrevet - valgfri dessert

Forret:


Cremet kartoffel/porre suppe

sprød røget gris

brændt porre

friske urter

samt brød & smør

----------

Hvidvinsdampet rødtunge

brunet smør emulsion

hasselnøder & grønkål

samt brød & smør

 


Buffet:


Rosmarinstegt oksefilet

Rødvinsmarineret svinekam

Perlehøne med hyldeblomst & estragon

Pesto kartofler

Hvedekernesalat

Langtidsbagte cherrytomater

Svampe i balsamico

Spæde salater

2 x Dressing (evt 1 dressing & 1 sauce)


Dessert:

 

3 slags ost

portvins syltede blommer

vanille porcheret nødder

----------

Kraftig chokoladekage

råmarineret bær

creme fraiche

----------

Farverig islagkage

friske bær

pisket fløde

 

 

295,-

pr. pers.

Nyheder & events

 

Årets julemenu er klar, og snart kommer årets nytårsmenu også.

 

Se julemenuen her !

Og nytårsmenuen her !

Kontakt oplysninger


Per Knutzon Vej 5

1437 København K


info@svanecatering.dk


93 600 870

Følg os


Følg os på de sociale medier og bliv holdt opdateret.

FIRMAFESTER - FØDSELSDAGE - PRIVATE DINING - BUFFETER - BRYLLUPPER - KONFIRMATONER

| cvr: 37359386 |