++ EFTERÅRSBUFFET ++

299,- PR PERS.

• Rødbedegravet laks m/ salt agurk, rygeostcreme samt tallerkensmækkere & rugbrødschips

• Rødvinsmarineret filet royal

• Kornfodret oksecuvette

• Bagte rodfrugter m/ sesam & persille

• Rå stegte små kartofler m/ flagesalt

• Rødkålssalat m/ tørrede blåbær & appelsin

• Cremet sauce dijon

• Pandestegt brød m/ flagesalt

• Skøn rullesmør m/ sydesalt

• Æbletærte m/ syrnet fløde


Kokkereres til min 10 personer.


Vi kokkerer denne menu i perioden 1/9-30/11

Menuen vil som udgangspunkt blive leveret i pæn service, laksen vil blive anrettet så den nemt kan flyttes over på en tallerken så den bliver portionsanrettet. Kødet er i engangsservice i en thermokasse så dette skal blot lunes,  skæres og anrettes på jeres eget fad. Kartoflerne er ligeledes i engangsservice som skal lunes derefter lige til at putte i jeres egne skåle. Brødet skal skæres.

Saucen er i en plastikbeholder så den skal blot over i en gryde og lunes.


SPØRG EFTER ALLEGENER

Få et tilbud på efterårsbuffeten

 
 
 
 
 
 
 
Ønsker at afhente i køkken
Ønsker det leveret - Hvis leveringsadressen er en anden end ovenstående nævn det i kommentar
 
Ml kl. 9-10.00
Ml kl. 10-11.00
Ml kl. 11-12.00
Ml kl. 12-13.00
Ml kl. 13-14.00
Ml kl. 14-15.00
Ml kl. 15-16.00
Andet tidspunkt - skriv det i kommentar
 
Ja tak