• Rødbedegravet laks m/ salt agurk, rygeostcreme samt tallerkensmækkere & rugbrødschips
• Rødvinsmarineret filet royal
• Kornfodret oksecuvette
• Bagte rodfrugter m/ sesam & persille
• Rå stegte små kartofler m/ flagesalt
• Rødkålssalat m/ tørrede blåbær & appelsin
• Cremet sauce dijon
• Pandestegt brød m/ flagesalt
• Skøn rullesmør m/ sydesalt
• Æbletærte m/ syrnet fløde
Kokkereres til min 10 personer.
Vi kokkerer denne menu i perioden 1/9-30/11
Menuen vil som udgangspunkt blive leveret i pæn service, laksen vil blive anrettet så den nemt kan flyttes over på en tallerken så den bliver portionsanrettet. Kødet er i engangsservice i en thermokasse så dette skal blot lunes, skæres og anrettes på jeres eget fad. Kartoflerne er ligeledes i engangsservice som skal lunes derefter lige til at putte i jeres egne skåle. Brødet skal skæres.
Saucen er i en plastikbeholder så den skal blot over i en gryde og lunes.
SPØRG EFTER ALLEGENER
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - cvr: 37359386