++ KØKKENETS FAVORIT ++
• Varmtrøget laks m/ syltede rødløg, rugbrøds Chips & rygeostcreme
• Kornfodret oksecuvette
• Hyldeblomst marineret kylling
• Grillet gulerødder m/ dild & feta
• 3 x tomater m/ Sydhavs oliven & rødløg
• Sprød salat m/ bær • Kartofler m/ havsalt & smør
• Pandestegt brød m/ rosmarinsalt
• Rødvinssauce
• Purløgscreme
Kokkereres til min 10 personer.
Vi kokkerer denne menu hele året.
Menuen vil som udgangspunkt blive leveret i pæn service, laksen vil blive anrettet så den nemt kan flyttes over på en tallerken så den bliver portionsanrettet. Kødet er i engangsservice i en thermokasse så dette skal blot lunes, skæres og anrettes på jeres eget fad. Kartoflerne er ligeledes i engangsservice og lige lunes, derefter er det til at putte i jeres egne skåle. Brødet skal skæres. Saucen er i en plastikbeholder så den skal blot over i en gryde og lunes.
SPØRG EFTER ALLEGENER
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - cvr: 37359386