• Vitello tonnato m/ tunsauce, kapersbær & kørvel
• Rosastegt kalveculotte
• Kyllingbryst saltimbocca m/ skinke, emmentaler & salvie
• Cremet sauce m/ skovsvampe
• Fennikelsalat stegt m/ hasselnødder
• Kolde små kartofler m/ krydderurter & sennepsdressing
• Sprøde salater m/ tomat, oliven, feta & pinjerkerner
• Friskbagt pandebrød m/ flagesalt & rosmarin
• Skøn rullesmør m/ sydesalt & hertil oliventapanade
• Chokoladebrownie m/ mascarponecreme
Kokkereres til min 20 personer.
Menuen vil som udgangspunkt blive leveret i pæn service, vitello tonnato vil blive anrettet så den nemt kan flyttes over på en tallerken så den bliver portionsanrettet. Kødet er i engangsservice i en thermokasse så dette skal blot lunes, skæres og anrettes på jeres eget fad. Saucen er i en plastikbeholder så den skal blot over i en gryde og lunes. Brødet skal skæres. Kagen er enkelt anrettet på fad men kan nemt flyttes over på en tallerken
SPØRG EFTER ALLEGENER
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - cvr: 37359386