• Rilette af varmrøget laks m/ creme fraiche, purløg, rødløg toppet m/ ærteskud hertil purløgscreme
• Mør kornfodret okse m/ hvidløg & rosmarin
• Saftig svinemørbrad m/ citron & honning
• Dampet hvedekerner m/ bagt græskar, skalotteløg, grænatæbler & persille
• Salat af sprød kål m/ tørret blåbær, honningristet solsikkekerner & grov sennepsvinaigrette
• Lune små kartofler m/ porrer & rosmarin
• Kold eller lun bearnaisecreme m/ frisk estragon
• Friskbagt pandebrød m/ flagesalt
• Skøn rullesmør m/ sydesalt
• Fransk tæt chokoladekage m/ hindbærcreme
Kokkereres til min 20 personer.
Menuen vil som udgangspunkt blive leveret i pæn service, laksen vil blive anrettet så den nemt kan flyttes over på en tallerken så den bliver portionsanrettet. Kødet er i engangsservice i en thermokasse så dette skal blot, lunes, skæres og anrettes på jeres eget fad. Kartoflerne er ligeledes i engangsservice og lige til at varme og anrette i jeres egne skåle. Brødet skal skæres. Saucen er i en plastikbeholder så den skal blot over i en gryde og lunes hvis dette ønskes ellers skal den serveres kold.
SPØRG EFTER ALLEGENER
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - cvr: 37359386