PÅSKEFROKOST
Min. 6 personer - pris pr. pers
Vi kokkerer denne menu i dagene 17/4 til 21/4-2025 / begge dage inkl
Menuen bliver leveret i service af træ, melamin og porcelæn, det lune i embalage som blot skal en tur forbi jeres ovn og anrettes på eget service.
Der kan for 25,- pr pers tilkøbes at alt bliver leveret i engangsservice så i er fri for at skulle komme retur med servicen.
Betaling:
Ved afhentning
Ved levering
🚫 Ingen mulighed for faktura – alle betalinger skal ske ved afhentning eller levering
PRIS 285,-
Levering:
4681 & 4682: 100,-
4600, 4632, 4652 & 4671: 150,-
4100, 4140, 4623 & 4690: 200,-
Øvrige Region Sjælland: 350,-
Øvrige Region Hovedstaden: 500,-
SPØRG EFTER ALLEGENER
Kolde & lette serveringer
· Æg & håndpillede rejer med purløgsmayo & sprødt hønseskind
· Vesterhavsost med peberfrugtskompot & saltmandler
· Langtidsmodnet skinke med syltede tomater & sennepscreme
Lune serveringer
· Langtidsstegt lammeculotte med rosmarin, hvidløg & citron
· Frikadeller med hjemmesyltet agurkesalat
· Flødekartofler med porre & timian
· Bagte gulerødder & grønne asparges med ristede solsikkekerner & vinaigrette
Brød & smør
· Hjemmebagt madbrød med rosmarin & semidried tomater
· Pisket smør med flagesalt & citron
Dessert
· Chokolademousse med knas & passionsfrugt