ÅRSTIDS BUFFETER

| når det skal være nemt & lækkert |

FORÅRSBUFFET

Min. 15 personer - pris pr. pers

Vi kokkerer denne menu i perioden 1/3-31/5

Menuen bliver leveret i pæn service i form af melamin, træ

og porcelænserice.

De kolde anretninger er lige til at sætte på bordet, de lune

elementer skal lige en hurtig tur forbi jeres ovn eller komfur

efter medfølgende anvisning, og herefter anrettes på eget service.

Der er mulighed for at forretter samt dessert bliver portionsanrettet fra vores side mod et mindre tillæg.

Buffet  325,-

TILVALG:

· Urtefarseret kyllingebryst (1/2 bryst pr pers) 35,-

· Kalvemørbrad (125gr pr pers) 75,-

FORRET:

· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn, dildolie & sangoradise.

· Friskbagt rosmarinbrød

· Skøn rullesmør

· Oliventapande


HOVEDRET:

· Langtidsstegt okse

· Rødvinsmarineret svinekam

· Råstegte små kartofler m/ forårsløg & rosmarin

· Brændte gulerødder m/ persille & feta

· Friske salater m/ nødder & syltet gulerødder

· Vores rødvinssauce


DESSERT:

· Små tærter m/ chokoladeganashe & hindbær

SOMMERBUFFET

Min. 15 personer - pris pr. pers

Vi kokkerer denne menu i perioden 1/6 - 31/8

(undtaget perioden 6/7 - 14/7, begge dage inkl)

Menuen bliver leveret i pæn service i form af melamin, træ

og porcelænserice.

De kolde anretninger er lige til at sætte på bordet, de lune

elementer skal lige en hurtig tur forbi jeres ovn eller komfur

efter medfølgende anvisning, og herefter anrettes på eget service.

Der er mulighed for at forretter samt dessert bliver portionsanrettet fra vores side mod et mindre tillæg.

Buffet  325,-

TILVALG:

· Sesambagt laks(ca 100gr pr pers) m/ grillet lime 55,-

· Langtidstegt oksecuvette (125 gr pr peres) 65,-

FORRET:

· Kyllingebryst farseret m/ abrikos hertil sprøde salater, kørvelcreme samt ærteskud

· Friskbagt rosmarinbrød

· Skøn rullesmør

· Oliventapande


HOVEDRET:

· Honningmarineret gris

· Rosmarinstegt kalveculotte

· Kold kartoffelsalat m/ olie-eddike, forårslåg, karry & mandler

· Grillet asaprges & nye gulerødder m/ passionsfrugtvinaigrette samt urter

· Babyspinat m/ feta, vandmelon samt kerner

· Purløgsdressing


DESSERT:

· Frisk bærtrifli m/ blandet bær, vanillefløde, brændt hvid chokolade & friske jordbær

EFTERÅRSBUFFET

Min. 15 personer - pris pr. pers

Vi kokkerer denne menu i perioden 1/9 - 30/11

Menuen bliver leveret i pæn service i form af melamin, træ

og porcelænserice.

De kolde anretninger er lige til at sætte på bordet, de lune

elementer skal lige en hurtig tur forbi jeres ovn eller komfur

efter medfølgende anvisning, og herefter anrettes på eget service.

Der er mulighed for at forretter samt dessert bliver portionsanrettet fra vores side mod et mindre tillæg.

Buffet  325,-

TILVALG:

· Svampe farseret kyllingbryst (1/2 bryst pr pers) 35,-

· Kalveculotte med timian og hvidløg (125 gr pr. pers) 70,-

FORRET:

· Rødbedegravet laks med senneps-dilddressing og syltet fennikel

· Friskbagt maltbrød

· Skøn rullesmør

· Rødbedehummus m/ ristede græskarkerner


HOVEDRET:

· Braiseret oksebryst med rødvin og timian

· Langtidsstegt svinekam med appelsinmarinade

· Stegte kartofler med rosmarin og hvidløg

· Perlebyg-salat med bagt græskar, spinat og saltede mandler

· Rødkålssalat med æbler og saltede mandler

· Sauce espagnole


DESSERT:

· Pæretærte med ingefær og vaniljecreme

VINTERBUFFET

Min. 15 personer - pris pr. pers

Vi kokkerer denne menu i perioden 1/12 - 28/2

(undtaget perioden 22/12 - 5/1, begge dage inkl)

Menuen bliver leveret i pæn service i form af melamin, træ

og porcelænserice.

De kolde anretninger er lige til at sætte på bordet, de lune

elementer skal lige en hurtig tur forbi jeres ovn eller komfur

efter medfølgende anvisning, og herefter anrettes på eget service.

Der er mulighed for at forretter samt dessert bliver portionsanrettet fra vores side mod et mindre tillæg.

Buffet  325,-

TILVALG:

· Langtidstegt oksecuvette (125 gr pr peres) 65,-

· Timianstegt vildsvin (125 gr pr pers) 85,-

FORRET:

· Rilette af røget torsk m/ syltet gulerod, frisée salat & krydderurter

· Friskbagt rosmarinbrød

· Skøn rullesmør

· Oliventapande


HOVEDRET:

· Flankesteak af gris m/ hvidløg & grøn peber

· Langtidsstegt kalveentrecotes

· Flødestuvet små kartofler m/ porre & paprika

· Salat af bagte rodfrugter m/ kørvel & sesam

· Grønkålssalat m/ granatæble & valnødder

· Sauce espagnole (tomatiseret kalvesauce)


DESSERT:

· Æbletærte m/ kanelcreme