• Tatar af røget laks rørt m/ æggeblommer & urter
• Marinerede rejer i krydderurter & vinaigrette
• Kalveculotte stegt m/ citrontimian
• Grillet gulerødder m/ feta & ærteskud
• Cremet kartoffelsalat m/ rygeost & radisser
• Pasta m/ ærter & syltede rødløg
• Oliventapanade
• Pandestegt brød m/ flagesalt
• Skøn rullesmør m/ sydesalt
• Vanille porcheret æbler m/ vanillecreme & bær
Kokkereres til min 10 personer.
Vi kokkerer denne menu i perioden 1/6-31/8
Kokkereres til min 10 personer.
Menuen vil som udgangspunkt blive leveret i pæn service, laksen og rejer er anrettet så det nemt kan flyttes til en tallerken så den er portionsanrettet. Kødet er i engangsservice i en thermokasse så dette skal blot lunes, skæres og anrettes på jeres eget fad. Brødet skal skæres.
SPØRG EFTER ALLEGENER
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - cvr: 37359386