• Røget torsk m/ dehydreret tomater, dild & ærtepure
• Langtidstegt nakkekam af gris m/ timian
• Paprika stegt kyllingbryst m/ skind & ben
• Stegt hvidkål m/ honningristede solsikkekerner
• Rå stegte bagekartofler m/ sesam & citron
• Broccoli m/ feta & olie/eddike
• Rødvinssauce
• Pandestegt brød m/ flagesalt
• Skøn rullesmør m/ sydesalt
• Tæt chokoladekage m/ appelsinskum
Kokkereres til min 10 personer.
Vi kokkerer denne menu i perioden 1/12-28/2
Menuen vil som udgangspunkt blive leveret i pæn service, torsken vil blive anrettet så den nemt kan flyttes over på en tallerken så den bliver portionsanrettet. Kødet er i engangsservice i en thermokasse så dette skal blot lunes, skæres og anrettes på jeres eget fad. Kartoflerne er ligeledes i engangsservice og lige lunes derefter til at putte i jeres egne skåle. Brødet skal skæres.
Saucen er i en plastikbeholder så den skal blot over i en gryde og lunes.
SPØRG EFTER ALLEGENER
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - cvr: 37359386