++ BETINGELSER ++

Kontakt os og aftal et tidspunkt for planlægning af Deres arrangement. Specielle ønsker hører vi gerne om og er behjælpelige med. De fleste menuer er min. 10 kuverter, med mindre andet er aftalt. 


Afbestilling/ændringer


For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til info@svanecatering.dk således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 dage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Ved afbestilling senere end 14 dage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 13 dage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 50 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 7 dage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 85 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 2 dage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 95 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte.


Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.


Ændringer af kuvertantal skal ske senest 7 dage før arrangement dog max 10% af det aftalte.


Betaling


Kontant betaling efter endt arrangement eller ved levering.


Bankoverførelse: Netto 3 efter arrangementet. (Medmindre andet er aftalt/står på faktura)


Betaling for maden sker når du gennemfører et køb på svanecatering.dk. Du betaler via STRIPE med div betalingskort.

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl på websitet, samt for mindre afvigelser fra det skrevne.


Ved køb via webshoppen/kontaktformular acceptere du også at modtage vores nyhedsmail ca 4 gange månedligt, dette kan dog altid fravælges senere aktivt af forbrugeren.

I henhold til forbrugeraftaleloven (§18, stk. 2, nr. 12), er der ikke fortrydelsesret ved køb af bl.a. fødevarer, biografbilletter/teaterbilletter mv.. Køb af madvare er derfor bindende og der er ingen refusion, såfremt du bliver syg, bliver forhindret eller ikke ønsker at afhente maden. Se evt. mere på http://www.forbrug.dk/


Maden


Menuerne vil som udgangspunkt altid blive anrettet på pæn service i form af porcelæn, melamin, træ osv, de lune ting til menuer vil blive anrettet i engangsservice i thermokasser hvor i blot selv skal skære kødet og anrette på jeres egne fade, ligeledes med karrtofler osv.


Hvis i ønsker at få det hele i pæn engangsservice samt engangs thermokasser er der et tillæg på 25 pr pers.


Levering


Catering skal afhentes på Grevindevej 5 (Indagang via Skovvej), 4632 Tureby på aftalt dato og tidspunkt.


Levering af catering i hele Danmark mod et kørselstillæg


Kok


Ønsker i at have en kok med ud til jeres arrangement som vil stå for tilberedning, anretning, præsentation af maden og oprydning vil der blive lagt et beløb på 3000,- på fakturaen.


Brugt service o.lign


Hvis der er lånt/lejet service, termokasser o.lign skal dette leveres på Grevindevej 5 (Indagang via Skovvej), 4632 Tureby på aftalt dato, eller senest 3 dage efter endt arrangement. Dette skal det leveres rengjort, ellers vil der blive efter fakturaeret 25,-/DKK pr kuvert bestilt mad. Termokasser må der ikke sættes låg på, disse skal i stedet for lægges løst i kassen.

Hvis det ikke er muligt at returnere alt service, termokasser o.lign vil mangler skulle erstattes.


Serveringspersonale & opvaskere


Vi kan sagtens stå for formidlingen til både serveringspersonale, opvaskere, barpersonale og meget mere. Afregning med personale skal ske på dagen og direkte med personalet enekeltvis.Ophavsret:


Indholdet på svanecatering.dk, herunder tekster, artikler og fotos mv. er omfattet af ophavsretten. Det betyder bl.a., at indholdet på svanecatering.dk ikke må videreformidles uden skriftlig tilladelse. Vores mad produceres og leveres under 2 brands: svanecatering.dk og svaneshverdagsmad.dk

Svaneshverdagsmad.dk og Svanecatering.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.


Spørgsmål


Har du/i nogen spørgsmål er du/i meget velkommen til at kontakte os på info@svanecatering.dk