PRISER
· Min. budget på 7500,- pr arrangement (ekskl. personale)
Personalepriser:
Antallet af kokke og tjenere afhænger af menuens serveringsform og gæsteantal. Ved både anretning og servering/afrydning anbefales det, at der er tilstrækkeligt med personale for at sikre en smidig afvikling.
Betaling for kokke- og tjenerteamet afregnes KONTANT samlet direkte til den ansvarlige kok på dagen.
3 retter - 449,-
4 retter - 569,-
5 retter - 689,-
6 retter - 749,-
FORRETTER
Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter
· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise samt dildolie.
· Lyngrillet færørsk koldrøget laks m/ ærtepure, ærteskud & porreaske.
· Rørt oksetatar m/ brændte løg, estragonemulasion, friseé salat & syltet beder.
· Stegt kammusling m/ blomkålpure, sprødt kyllingeskind, råsyltet gulerod samt urteolie.
MELLEMRETTER
Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter
· Rimet kammusling m/ grillet asparges &passionsfrugt vinaigrette toppet med brøndkarse
· Lakrids Gravad okse m/ anis syltet romanesco kål, brændte løg & skovsyre
· Blomkål & friteret kapers samt flødecreme & purløg
· Karameliseret foie gras terrine m/ henkogt frugtkompot samt sirupristet brød
GANE RENSER
· Champagnesorbet
· Æblesorbet
· Hvidvinsgranite
· Blodappelsingranite
HOVEDRETTER
· Langtidsstegt kalvemørbrad m/ pommes anna, variation af løg samt rødvinsglace
(tillæg på 85,- pr pers)
· Glaseret braisseret oksebryst m/ knuste kartofler, kantarelsauce & smørstegte gulerødder
· Bøf bearnaise, bøf af sydamerikansk oksefilet, håndskårne pommes frites samt sauce bearnaise
(tillæg på 65,- pr pers)
· Urtefarseret kyllingebryst m/ ærtebygotto, asparges samt ærteskud
PRE-DESSERT/EFTER DESSERT
· 3 danske oste m/ behørig garniture
· Granite af mouserende vin
· Mango sorbet m/ mynteolivenolie
· Assorteret 3 x petit four kager fra vores samarbejdspartner
DESSERTER
· Solbærparfait m/ tæt chokoladekage, krystaliseret hvid chokolade samt sprød tuilles.
· Chokolademousse m/ mazerin, krystaliseret chokolade, mørke bær samt sprød solbær
· Klassisk creme bruleé m/ syrlig sorbet & bær
· Pistacie tærte m/ basilikum, hvid chokolade & lime samt nøddecrunch