JPEG-billede
JPEG-billede 6
JPEG-billede 3
DSC_0132
DSC_0148
20914328_1127889473978911_6294693346381394215_n
26993909_1254489514652239_3472163467381506341_n
SvaneCatering X Consortium - Cutdown 16x9

SAMMENSÆT SELV MENU

| Fantasisk til events som bryllup, fødselsdag eller andre festlige begivenheder |

PRISER

· Min. budget på 7500,- pr arrangement (ekskl. personale)

Personalepriser:

    • Kokke:
    • Ansvarlig kok: 2.000,-
    • Ekstra kok: 1.500,-
    • Tjenere:
    • Tjeneransvarlig: 2.000,-
    • Ekstra tjener: 1.500,-

Antallet af kokke og tjenere afhænger af menuens serveringsform og gæsteantal. Ved både anretning og servering/afrydning anbefales det, at der er tilstrækkeligt med personale for at sikre en smidig afvikling.

Betaling for kokke- og tjenerteamet afregnes KONTANT samlet direkte til den ansvarlige kok på dagen.


3 retter - 449,-

4 retter - 569,-

5 retter - 689,-

6 retter - 749,-

FORRETTER

Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter

· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise samt dildolie.


· Lyngrillet færørsk koldrøget laks m/ ærtepure, ærteskud & porreaske.


· Rørt oksetatar m/ brændte løg, estragonemulasion, friseé salat & syltet beder.


· Stegt kammusling m/ blomkålpure, sprødt kyllingeskind, råsyltet gulerod samt urteolie.


MELLEMRETTER

Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter

· Rimet kammusling m/ grillet asparges  &passionsfrugt vinaigrette toppet med brøndkarse


· Lakrids Gravad okse m/ anis syltet romanesco kål, brændte løg & skovsyre


· Blomkål & friteret kapers samt flødecreme & purløg


· Karameliseret foie gras terrine m/ henkogt frugtkompot samt sirupristet brød


GANE RENSER

· Champagnesorbet


· Æblesorbet


· Hvidvinsgranite


· Blodappelsingranite


HOVEDRETTER

· Langtidsstegt kalvemørbrad m/ pommes anna, variation af løg samt rødvinsglace

(tillæg på 85,- pr pers)


· Glaseret braisseret oksebryst m/ knuste kartofler, kantarelsauce & smørstegte gulerødder


· Bøf bearnaise, bøf af sydamerikansk oksefilet, håndskårne pommes frites samt sauce bearnaise

(tillæg på 65,- pr pers)


· Urtefarseret kyllingebryst m/ ærtebygotto, asparges samt ærteskud


PRE-DESSERT/EFTER DESSERT

· 3 danske oste m/ behørig garniture


· Granite af mouserende vin


· Mango sorbet m/ mynteolivenolie


· Assorteret 3 x petit four kager fra vores samarbejdspartner


DESSERTER

· Solbærparfait m/ tæt chokoladekage, krystaliseret hvid chokolade samt sprød tuilles.


· Chokolademousse m/ mazerin, krystaliseret chokolade, mørke bær samt sprød solbær


· Klassisk creme bruleé m/ syrlig sorbet & bær


· Pistacie tærte m/ basilikum, hvid chokolade & lime samt nøddecrunch