JPEG-billede
JPEG-billede 6
JPEG-billede 3
DSC_0132
DSC_0148
20914328_1127889473978911_6294693346381394215_n
26993909_1254489514652239_3472163467381506341_n
SvaneCatering X Consortium - Cutdown 16x9

SIGNATUR MENU

| når du vil imponere dine gæster |

PRISER

Min. 10 personer - pris pr. kuvert

Alle priser er eksl personale

Personalepriser:

    • Kokke:
    • Ansvarlig kok: 2.000,-
    • Ekstra kok: 1.500,-
    • Tjenere:
    • Tjeneransvarlig: 2.000,-
    • Ekstra tjener: 1.500,-

Antallet af kokke og tjenere afhænger af menuens serveringsform og gæsteantal. Ved både anretning og servering/afrydning anbefales det, at der er tilstrækkeligt med personale for at sikre en smidig afvikling.

Betaling for kokke- og tjenerteamet afregnes KONTANT samlet direkte til den ansvarlige kok på dagen.

5 retter - 699,-

FORRET

Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter

· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise samt dildolie

MELLEMRET

Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter

· Blomkål & friteret kapers samt flødecreme & purløg

HOVEDRET

· Langtidsstegt kalvemørbrad m/ pommes anna, variation af løg samt rødvinsglace

PRE-DESSERT

· Mango sorbet m/ mynteolivenolie

DESSERT

· Solbærparfait m/ tæt chokoladekage, krystaliseret hvid chokolade samt sprød tuilles.