PRISER
Min. 10 personer - pris pr. kuvert
Alle priser er eksl personale
Personale betales kontant på dagen som honorar.
Som udagnspunkt så kræver det en personale pr. 12 gæster hvis det både skal inkludere anretning og servering/afrydning.
(200,- pr time / min 5 timer / en time før og efter arragnement)
5 retter - 699,-
FORRET
Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter
· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise samt dildolie
MELLEMRET
Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter
· Blomkål & friteret kapers samt flødecreme & purløg
HOVEDRET
· Langtidsstegt kalvemørbrad m/ pommes anna, variation af løg samt rødvinsglace
PRE-DESSERT
· Mango sorbet m/ mynteolivenolie
DESSERT
· Solbærparfait m/ tæt chokoladekage, krystaliseret hvid chokolade samt sprød tuilles.