PRISER
Min. 10 personer - pris pr. kuvert
Alle priser er eksl personale
Personalepriser:
Antallet af kokke og tjenere afhænger af menuens serveringsform og gæsteantal. Ved både anretning og servering/afrydning anbefales det, at der er tilstrækkeligt med personale for at sikre en smidig afvikling.
Betaling for kokke- og tjenerteamet afregnes KONTANT samlet direkte til den ansvarlige kok på dagen.
5 retter - 699,-
FORRET
Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter
· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise samt dildolie
MELLEMRET
Der er friskbagt brød og skøn rullesmør til alle forretter og mellemretter
· Blomkål & friteret kapers samt flødecreme & purløg
HOVEDRET
· Langtidsstegt kalvemørbrad m/ pommes anna, variation af løg samt rødvinsglace
PRE-DESSERT
· Mango sorbet m/ mynteolivenolie
DESSERT
· Solbærparfait m/ tæt chokoladekage, krystaliseret hvid chokolade samt sprød tuilles.