PRISER
Min. 15 personer - pris pr. kuvert
Alle priser er eksl personale
Personalepriser:
Antallet af kokke og tjenere afhænger af menuens serveringsform og gæsteantal. Ved både anretning og servering/afrydning anbefales det, at der er tilstrækkeligt med personale for at sikre en smidig afvikling.
Betaling for kokke- og tjenerteamet afregnes KONTANT samlet direkte til den ansvarlige kok på dagen.
3 serveringer - 499,-
FORRETTER:
· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise.
· Abrikosfarseret kylling m/ tørret skinke, kørvelcreme & ærteskud
· Røget kammuslinger m/ bitre salater samt blåbær & granatæblevinaigrette
· Friskbagt kuvertbrød
· Oliventapande
HOVEDRETTER:
· Langtidsstegt okse m/ grillet asparges & balsamicoglaze
· Rødvinsmarineret svinekam m/ sprød crunch
· Råstegte små kartofler m/ forårsløg & rosmarin
· Brændte rodfrugter m/ persille & feta
· Friske salater m/ nødder & syltet gulerødder
· Vores rødvinssauce
DESSERTER:
· Små tærter m/ chokoladeganashe & hindbær
· Mini creme bruleé