PRISER
Min. 15 personer - pris pr. kuvert
Alle priser er eksl personale
Personale betales kontant på dagen som honorar.
Som udagnspunkt så kræver det en personale pr. 15 gæster hvis det både skal inkludere anretning og servering/afrydning.
(200,- pr time / min 5 timer / en time før og efter arragnement)
3 serveringer - 499,-
FORRETTER:
· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise.
· Abrikosfarseret kylling m/ tørret skinke, kørvelcreme & ærteskud
· Røget kammuslinger m/ bitre salater samt blåbær & granatæblevinaigrette
· Friskbagt kuvertbrød
· Oliventapande
HOVEDRETTER:
· Langtidsstegt okse m/ grillet asparges & balsamicoglaze
· Rødvinsmarineret svinekam m/ sprød crunch
· Råstegte små kartofler m/ forårsløg & rosmarin
· Brændte rodfrugter m/ persille & feta
· Friske salater m/ nødder & syltet gulerødder
· Vores rødvinssauce
DESSERTER:
· Små tærter m/ chokoladeganashe & hindbær
· Mini creme bruleé