JPEG-billede
JPEG-billede 6
JPEG-billede 3
DSC_0132
DSC_0148
20914328_1127889473978911_6294693346381394215_n
26993909_1254489514652239_3472163467381506341_n
SvaneCatering X Consortium - Cutdown 16x9

SOCIAL DINING

| Giv dine gæster og dig selv en unik oplevelse med vores social dining |

PRISER

Min. 15 personer - pris pr. kuvert

Alle priser er eksl personale

Personalepriser:

    • Kokke:
    • Ansvarlig kok: 2.000,-
    • Ekstra kok: 1.500,-
    • Tjenere:
    • Tjeneransvarlig: 2.000,-
    • Ekstra tjener: 1.500,-

Antallet af kokke og tjenere afhænger af menuens serveringsform og gæsteantal. Ved både anretning og servering/afrydning anbefales det, at der er tilstrækkeligt med personale for at sikre en smidig afvikling.

Betaling for kokke- og tjenerteamet afregnes KONTANT samlet direkte til den ansvarlige kok på dagen.

3 serveringer - 499,-

FORRETTER:

· Hyldeblomst graved laks m/ rygeost creme, syltet sennepskorn & sangoradise.

· Abrikosfarseret kylling m/ tørret skinke, kørvelcreme & ærteskud

· Røget kammuslinger m/ bitre salater samt blåbær & granatæblevinaigrette

· Friskbagt kuvertbrød

· Oliventapande


HOVEDRETTER:

· Langtidsstegt okse m/ grillet asparges & balsamicoglaze

· Rødvinsmarineret svinekam m/ sprød crunch

· Råstegte små kartofler m/ forårsløg & rosmarin

· Brændte rodfrugter m/ persille & feta

· Friske salater m/ nødder & syltet gulerødder

· Vores rødvinssauce


DESSERTER:

· Små tærter m/ chokoladeganashe & hindbær

· Mini creme bruleé