6 retters

Læs om konceptet her

999,- pr pers min 6 pers.

SPØRG EFTER ALLEGENER

6 RETTERS MENU


SNACK:

Rimet øko vildlaks - urter, sprød malt - radise - rygeost - peberrod


-----------------


FORRET:

Lakrids Gravad okse carpaccio

anis syltet romanesco kål - brændte løg - skovsyre


-----------------


MELLEMRET:

Sukker saltet kammusling - grillet asparges - brøndkarse

passionsfrugt vinaigrette


-----------------


HOVEDRET:

Flamberet Tournedos - pommes anna

Smørdampet spæde grøntsager

Trøffel glace


-----------------


OST:

Brie De Meaux - hypenkompot

Comte - rosmarinsyltet abrikos
Serveret med bornholmske rugkiks og oliventapanade


-----------------


DESSERT:

Chokolade symfoni
Kage - krystalliseret - parfait

JPEG-billede
JPEG-billede 2
JPEG-billede 3
JPEG-billede 4
JPEG-billede 5
JPEG-billede 6