• Bagt laksefilet m/ sesam, lime & purløgscreme
• Kyllingbryst m/ hyldeblomst & chili
• Helstegt oksefilet m/ rosmarin
• Smårdampede forårsløg & gulerødder
• Hvedekernesalat m/ asparges, cherrytomat & persille
• Bønner m/ edamame, mozzerella, pesto & basilikum
• 3 x dressinger
• Pandestegt brød m/ flagesalt
• Skøn rullesmør m/ sydesalt
• Rabarbercrumble m/ syrnet fløde
Kokkereres til min 10 personer.
Vi kokkerer denne menu i perioden 1/3-31/5
Menuen vil som udgangspunkt blive leveret i pæn service, laksen er anrettet som hele stykker men kan nemt skæres eller plukkes hvis i ønsker tallerkenanrettet. Kødet er i engangsservice i en thermokasse så dette skal blot lunes, skæres og anrettes på jeres eget fad. De smørdampede grøntsager er ligeledes i engangsservice og skal lige lunes og så anrettes i jeres egne skåle. Brødet skal skæres.
SPØRG EFTER ALLEGENER
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - cvr: 37359386